avicenna

Company,
spol. s r.o.

herbální přípravky

e-mail: @

Kalendář starších aktualit

< říjen 2004 >
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Čtvrtek, 21.10.04

GastriCare – Optimální funkce trávicího traktu

GastriCare působí příznivě na činnost gastrointestinálního traktu. Optimálním způsobem ovlivňuje funkční biochemii žaludku a sekreci žaludečních šťáv. Reguluje pH žaludeční šťávy a zmírňuje negativní projevy špatného trávení, jako je nechutenství, pyróza, říhání, pocit plnosti a nadýmání.

pokračování článku »

MenoCare/Meno Care – Negativní projevy klimakteria

MenoCare zmírňuje negativní projevy provázející období klimakteria. Odstraňuje zejména nepříjemné a obtěžující příznaky, jako jsou návaly horka, zvýšené pocení, bušení srdce a nespavost. Zároveň potlačuje příznaky emocionální lability, podrážděnosti a ztráty koncentrace.

pokračování článku »

Středa, 20.10.04

GeriCare – Zmírňuje negativní projevy stárnutí

GeriCare je přípravek určený především pro seniory. Celkově zmírňuje negativní projevy stárnutí, příznivě ovlivňuje fyziologickou činnost všech tělesných orgánů a obnovuje mentální svěžest. Organismu dodává životní sílu a energii, posiluje jeho přirozenou obranyschopnost a zároveň jej chrání před negativním působením volných radikálů.

pokračování článku »

LaxaCare/Laxa Care – Zácpa a přirozené vyprazdňování

LaxaCare optimálním způsobem ovlivňuje střevní peristaltiku a napomáhá tak přirozenému procesu vyprazdňování. Stimuluje především peristaltiku tlustého střeva a přináší tak úlevu při zácpě. Tímto mechanismem působí jako vysoce účinné a šetrné laxativum.

pokračování článku »

VeinCare/Vein Care – Na křečové žíly a hemoroidy

VeinCare je vysoce účinný přípravek, který příznivě ovlivňuje integritu žilního systému a optimálním způsobem zvyšuje tonus žilních stěn. Tím přispívá ke zlepšení estetického vzhledu dolních končetin při výskytu křečových žil a odstraňuje nepříjemné příznaky provázející hemoroidy.

pokračování článku »

MenstriCare/Menstri Care – Pravidelný a bezproblémový menstruační cyklus

MenstriCare optimálním způsobem ovlivňuje průběh a pravidelnost menstruačního cyklu. Zároveň přispívá k potlačení nepříjemných pocitů a příznaků souhrnně označovaných jako tzv. premenstruační syndrom a zmírňuje bolestivé projevy provázející vlastní menstruační krvácení.

pokračování článku »

Psyllium Husk – Vláknina z indického jitrocele

Psyllium Husk je jedinečným zdrojem čisté přírodní vlákniny. Obsahuje 95% vyčištěných obalů semen indického jitrocele a 5% samotných semen této rostliny. Tyto po smísení s tekutinou silně bobtnají, vytvářejí gel a tím zvětšují svůj objem až 40krát.

pokračování článku »

OsteoCare/Osteo Care – Osteoporóza a snížení rizika vzniku

OsteoCare přispívá ke snížení rizika vzniku osteoporózy. Optimálním způsobem ovlivňuje proces mineralizace kostí a tvorby organické kostní matrix. Je zdrojem biologicky snadno dostupného vápníku a podporuje jeho ukládání do kostí. Stimuluje proliferaci osteoblastů a podporuje tak tvorbu organické kostní matrix.

pokračování článku »

VigorCare/Vigor Care pro ženy – Sexuální stimulans

VigorCare pro ženy, jako doplněk stravy ve formě kapslí, je unikátní přípravek stimulující sexuální aktivitu žen. Jedná se o nehormonální přípravek bez nežádoucích vedlejších účinků. Napomáhá překonávat ztrátu libida a výrazným způsobem zlepšuje výbavnost orgasmu. Svými ojedinělými účinky přispívá ke spokojenému sexuálnímu životu žen a obnovuje jejich ztracenou sebedůvěru.

pokračování článku »

VigorCare/Vigor Care pro muže – Zvýšení sexuální aktivity

VigorCare pro muže je bezpečný nehormonální přípravek stimulující jejich sexuální aktivitu. Jedná se o doplněk stravy, ve formě kapslí, bez jakýchkoliv nežádoucích vedlejších účinků. Zvyšuje sexuální výkonnost a napomáhá překonávat ztrátu libida. Svými ojedinělými účinky přispívá ke spokojenému sexuálnímu životu u mužů a k obnově jejich ztracené sebedůvěry.

pokračování článku »

ProstaCare/ProstaCare – Prostata a její optimální funkce

ProstaCare zmírňuje zdravotní obtíže spojené se stavem zvětšené prostaty. Odstraňuje obtíže spojené s poruchami vyprazdňování močového měchýře a ztíženým vylučováním moči, především při často se vyskytující benigní hyperplazii prostaty. ProstaCare tak odstraňuje nepříjemné a v každodenním životě obtěžující příznaky, které výrazným způsobem snižují kvalitu života u takto postižených osob.

pokračování článku »

Pondělí, 18.10.04

HeartCare /HeartCare - Snížení rizika vzniku srdečně - cévních onemocnění

HeartCare je herbální přípravek podporující fyziologickou činnost srdce a cévního systému. Přispívá k lepšímu využití kyslíku buňkami myokardu a zvyšuje tak výkonnost srdečního svalu. Příznivý efekt tohoto přípravku na kardiovaskulární systém je dán rovněž regulací látkové přeměny tuků.

pokračování článku »

Diabecon – Optimální hladina glukózy v krvi

Diabecon napomáhá příznivým způsobem regulovat hladinu glukózy v krvi. Navozuje přirozenou regeneraci buněk slinivky břišní. Zároveň optimalizuje látkovou přeměnu tuků a cholesterolu. Tento doplněk stravy je vhodný pro osoby se zvýšeným rizikem vzniku cukrovky a pro osoby s prokázaným onemocněním cukrovkou, které jsou léčeny pouze dietou, bez medikamentózních přípravků.

pokračování článku »

RadiCare/Radi Care – Volné radikály

RadiCare je přípravek s výraznými antioxidačními účinky. Obsahuje celou řadu antioxidantů čistě přírodního původu. Chrání organismus před nepříznivým působením volných radikálů a oddaluje negativní projevy stárnutí.

pokračování článku »

UriCare/Uri Care – Ledviny a močové cesty - optimální funkce

UriCare, jako doplněk stravy ve formě tablet, podporuje fyziologickou činnost ledvin a močových cest. Optimálním způsobem reguluje složení moči a příznivě působí na sliznice močových cest a močového měchýře. Účinné látky obsažené v jednotlivých ingrediencích tohoto přípravku snižují v krvi obsah látek, které se podílejí na tvorbě močových kamenů.

pokračování článku »

LeanCare/Lean Care – Hubnutí - štíhlá linie - nadváha

LeanCare je zcela bezpečný doplněk stravy určený k efektivní redukci nadváhy. Vyvážená kombinace složek rostlinného původu tohoto přípravku optimálním způsobem reguluje látkovou přeměnu tuků v našem organismu a je tak účinným prostředkem pro boj s obezitou.

pokračování článku »

StressCare – Stres a únava

StressCare je unikátní přírodní přípravek ve formě tablet, který Vám zaručeně pomůže při zvládání stresu a psychické zátěže. Současný životní styl nám často přináší mnoho stresujících situací. Stres a neustálý spěch se staly přirozenou součástí našeho života a vedou ke značnému zhoršení našeho životního stylu. Jednou z účinných možností, jak dosáhnout pevného zdraví a dobré pohody, je doplněk  stravy StressCare.

pokračování článku »

MindCare/Mind Care – Paměť a koncentrace - potrava pro mozek

V rámci přirozeného procesu stárnutí u člověka dochází k postupnému odumírání buněk mozku, což se nepříznivě projevuje zejména na úrovni mentálních a poznávacích funkcí. Přitom k  prohlubování tohoto procesu často přispívají současně se vyskytující poruchy krevního oběhu, zhoršující se životní prostředí a nezdravý životní styl. Tyto faktory pak ve svém důsledku vedou k  poruchám koncentrace, roztěkanosti, neklidu a časté zapomnětlivosti.

pokračování článku »

LiverCare/Liver Care – Játra a jejich optimální funkce

LiverCare působí příznivě na funkci jater. Optimálním způsobem ovlivňuje metabolismus a funkční biochemii jaterní buňky. Játra jsou často označována jako „chemická laboratoř“ našeho organismu, neboť se účastní téměř všech metabolických procesů probíhajících v našem těle.

pokračování článku »

Derma Care – Zdravý a svěží vzhled pokožky

DermaCare napomáhá udržovat zdravý a dokonalý vzhled pokožky. Stimuluje přirozené regenerační schopnosti epidermis a chrání buňky kůže před působením negativních vlivů životního prostředí, zejména před účinky volných radikálů. Stimuluje detoxikační procesy probíhající v těle a tímto mechanismem příznivě ovlivňuje metabolismus kůže.

pokračování článku »

RespiCare – Lepší funkce plic a dýchacích cest

RespiCare zlepšuje fyziologickou funkci plic a dýchacích cest. Přispívá k jejich efektivní ochraně před nepříznivými účinky znečištěného ovzduší a alergeny. Stimuluje tvorbu sekrečních protilátek typu Ig A, které pokrývají sliznici dýchacích cest. Tímto mechanismem zvyšuje přirozenou obranyschopnost organismu vůči celé řadě virových a bakteriálních onemocnění. Tyto protilátky jsou podstatou tzv. sekreční imunity, která spočívá především v ochraně sliznic respiračního a trávicího traktu.

pokračování článku »

JointCare/Joint Care – Na bolest kloubů a svalů

Pokud trpíte ranní ztuhlostí kloubů, bolí vás záda nebo jste často vystaveni nadměrné fyzické zátěži, je právě pro vás určen vysoce účinný herbální přípravek JointCare. Tento doplněk stravy přispívá ke zmírnění bolestí kloubů, kloubních vazů, svalů a šlach.

pokračování článku »

ImmunoCare/Immuno Care – Chřipka a nachlazení

Jako každý rok skončí příjemný čas léta a nastane období chladných sychravých dnů, plných deště a plískanic. Abychom se včas ubránili projevům nachlazení a rýmy, musíme náš organismus a jeho imunitní systém soustavně posilovat a zvyšovat jeho imunomodulační schopnosti. Vhodným doplňkem právě pro toto období a pro stimulaci mechanismů přirozené imunity je herbální přípravek ImmunoCare

pokračování článku »

Pátek, 08.10.04

MindCare / Mind Care - sirup

avicenna-avicena
  • Stimuluje centrální nervový systém na úrovni mentálních a poznávacích funkcí
  • Přispívá ke zlepšení paměti
  • Zvyšuje schopnost koncentrace
  • U starších osob přispívá k překonání stavů časté zapomnětlivosti
  • Podporuje schopnost učit se

PRODUKT NENÍ SKLADEM!
NELZE HO OBJEDNAT!
Pomůže i Evocen!!!

Více o produktu

pokračování článku »

Čtvrtek, 07.10.04

ImmunoCare - sirup

avicenna-avicena
  • Posiluje přirozenou obranyschopnost organismu
  • Podporuje mechanismy přirozené imunity
  • Vykazuje antioxidační účinky
  • Chrání organismus před negativním působením volných radikálů
  • Zvyšuje vitalitu a celkově zlepšuje tělesnou kondici

Více o produktu

PRODUKT NENÍ SKLADEM!
NELZE HO OBJEDNAT!
Pomůže i Camellia a Noni!!!

pokračování článku »

Hledání

Aktuality

Přečtěte si

Nové články

Mobil má na sobě více bakterií než průměrné záchodové prkénko

O nevalné hygieně mobilních telefonů bylo již napsáno mnohé. Problémem se začali zabývat i samotní výrobci. Podle nejnovější studie je navíc na nebezpečné bakterie ...

Odvykání kouření pomáhá i cvičení

Chcete přestat kouřit? Jděte do tělocvičny, radí ve své studii American College of Chest Physicians, o níž informuje agentura Reuters. Vědci zjistili, že u kuřáků, ...

Funkční změny zdravotního stavu

Jde o výskyt rozličných krátkodobých i dlouhodobých zdravotních obtíží a nemocí dnešních občanů, které jsou vyvolávány nepříznivými životními a pracovními podmínkami a projevují se ...

Hubnutí přirozenou cestou

Od Cambridge po Beverly Hills existují módní diety pro každé roční období a pro každé geografické místo, avšak pokud chcete zhubnout a dlouhodobě si ...

Naše nová technologie v řízení provozu 2

semafor ...

Prevence poruch příjmu potravy

Můžeme své děti nějak ochránit před mentální anorexií a bulímií? Lze poruchám příjmu potravy nějak předcházet? ...

Potraviny podporující střevní peristaltiku

Motorika tlustého střeva se normalizuje a zlepšuje, když do jídelníčku zařadíme dostatečné množství potravin bohatých na vlákniny - zeleninu a ovoce, celé kroupy Taková ...