avicenna

Company,
spol. s r.o.

herbální přípravky

e-mail: @

Kalendář starších aktualit

< říjen 2004 >
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Středa, 20.10.04

GeriCare – Zmírňuje negativní projevy stárnutí

GeriCare je přípravek určený především pro seniory. Celkově zmírňuje negativní projevy stárnutí, příznivě ovlivňuje fyziologickou činnost všech tělesných orgánů a obnovuje mentální svěžest. Organismu dodává životní sílu a energii, posiluje jeho přirozenou obranyschopnost a zároveň jej chrání před negativním působením volných radikálů.

pokračování článku »

LaxaCare/Laxa Care – Zácpa a přirozené vyprazdňování

LaxaCare optimálním způsobem ovlivňuje střevní peristaltiku a napomáhá tak přirozenému procesu vyprazdňování. Stimuluje především peristaltiku tlustého střeva a přináší tak úlevu při zácpě. Tímto mechanismem působí jako vysoce účinné a šetrné laxativum.

pokračování článku »

VeinCare/Vein Care – Na křečové žíly a hemoroidy

VeinCare je vysoce účinný přípravek, který příznivě ovlivňuje integritu žilního systému a optimálním způsobem zvyšuje tonus žilních stěn. Tím přispívá ke zlepšení estetického vzhledu dolních končetin při výskytu křečových žil a odstraňuje nepříjemné příznaky provázející hemoroidy.

pokračování článku »

MenstriCare/Menstri Care – Pravidelný a bezproblémový menstruační cyklus

MenstriCare optimálním způsobem ovlivňuje průběh a pravidelnost menstruačního cyklu. Zároveň přispívá k potlačení nepříjemných pocitů a příznaků souhrnně označovaných jako tzv. premenstruační syndrom a zmírňuje bolestivé projevy provázející vlastní menstruační krvácení.

pokračování článku »

Psyllium Husk – Vláknina z indického jitrocele

Psyllium Husk je jedinečným zdrojem čisté přírodní vlákniny. Obsahuje 95% vyčištěných obalů semen indického jitrocele a 5% samotných semen této rostliny. Tyto po smísení s tekutinou silně bobtnají, vytvářejí gel a tím zvětšují svůj objem až 40krát.

pokračování článku »

OsteoCare/Osteo Care – Osteoporóza a snížení rizika vzniku

OsteoCare přispívá ke snížení rizika vzniku osteoporózy. Optimálním způsobem ovlivňuje proces mineralizace kostí a tvorby organické kostní matrix. Je zdrojem biologicky snadno dostupného vápníku a podporuje jeho ukládání do kostí. Stimuluje proliferaci osteoblastů a podporuje tak tvorbu organické kostní matrix.

pokračování článku »

VigorCare/Vigor Care pro ženy – Sexuální stimulans

VigorCare pro ženy, jako doplněk stravy ve formě kapslí, je unikátní přípravek stimulující sexuální aktivitu žen. Jedná se o nehormonální přípravek bez nežádoucích vedlejších účinků. Napomáhá překonávat ztrátu libida a výrazným způsobem zlepšuje výbavnost orgasmu. Svými ojedinělými účinky přispívá ke spokojenému sexuálnímu životu žen a obnovuje jejich ztracenou sebedůvěru.

pokračování článku »

VigorCare/Vigor Care pro muže – Zvýšení sexuální aktivity

VigorCare pro muže je bezpečný nehormonální přípravek stimulující jejich sexuální aktivitu. Jedná se o doplněk stravy, ve formě kapslí, bez jakýchkoliv nežádoucích vedlejších účinků. Zvyšuje sexuální výkonnost a napomáhá překonávat ztrátu libida. Svými ojedinělými účinky přispívá ke spokojenému sexuálnímu životu u mužů a k obnově jejich ztracené sebedůvěry.

pokračování článku »

ProstaCare/ProstaCare – Prostata a její optimální funkce

ProstaCare zmírňuje zdravotní obtíže spojené se stavem zvětšené prostaty. Odstraňuje obtíže spojené s poruchami vyprazdňování močového měchýře a ztíženým vylučováním moči, především při často se vyskytující benigní hyperplazii prostaty. ProstaCare tak odstraňuje nepříjemné a v každodenním životě obtěžující příznaky, které výrazným způsobem snižují kvalitu života u takto postižených osob.

pokračování článku »

Hledání

Aktuality

Přečtěte si

Nové články

Mobil má na sobě více bakterií než průměrné záchodové prkénko

O nevalné hygieně mobilních telefonů bylo již napsáno mnohé. Problémem se začali zabývat i samotní výrobci. Podle nejnovější studie je navíc na nebezpečné bakterie ...

Odvykání kouření pomáhá i cvičení

Chcete přestat kouřit? Jděte do tělocvičny, radí ve své studii American College of Chest Physicians, o níž informuje agentura Reuters. Vědci zjistili, že u kuřáků, ...

Funkční změny zdravotního stavu

Jde o výskyt rozličných krátkodobých i dlouhodobých zdravotních obtíží a nemocí dnešních občanů, které jsou vyvolávány nepříznivými životními a pracovními podmínkami a projevují se ...

Hubnutí přirozenou cestou

Od Cambridge po Beverly Hills existují módní diety pro každé roční období a pro každé geografické místo, avšak pokud chcete zhubnout a dlouhodobě si ...

Naše nová technologie v řízení provozu 2

semafor ...

Prevence poruch příjmu potravy

Můžeme své děti nějak ochránit před mentální anorexií a bulímií? Lze poruchám příjmu potravy nějak předcházet? ...

Potraviny podporující střevní peristaltiku

Motorika tlustého střeva se normalizuje a zlepšuje, když do jídelníčku zařadíme dostatečné množství potravin bohatých na vlákniny - zeleninu a ovoce, celé kroupy Taková ...