avicenna

Company,
spol. s r.o.

herbální přípravky

e-mail: @

Kalendář starších článků

< červen 2005 >
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Maso ovlivňuje riziko rakoviny tlustého střeva

Kdo si denně pochutnává na šunce nebo klobáse, vystavuje se zřetelně většímu nebezpečí rakoviny tlustého střeva. Pokud se však na jeho stole často objevuje ryba, riziko tohoto druhu rakoviny se snižuje. To je výsledek rozsáhlé evropské studie, jejíž výsledky zveřejnilo Německé středisko pro výzkum rakoviny v Heidelbergu.

01.06.05, 13:52:00 - O zdraví

Hledání

AVICENNA revue

Přečtěte si

Nové články

Mobil má na sobě více bakterií než průměrné záchodové prkénko

O nevalné hygieně mobilních telefonů bylo již napsáno mnohé. Problémem se začali zabývat i samotní výrobci. Podle nejnovější studie je navíc na nebezpečné bakterie ...

Odvykání kouření pomáhá i cvičení

Chcete přestat kouřit? Jděte do tělocvičny, radí ve své studii American College of Chest Physicians, o níž informuje agentura Reuters. Vědci zjistili, že u kuřáků, ...

Funkční změny zdravotního stavu

Jde o výskyt rozličných krátkodobých i dlouhodobých zdravotních obtíží a nemocí dnešních občanů, které jsou vyvolávány nepříznivými životními a pracovními podmínkami a projevují se ...

Hubnutí přirozenou cestou

Od Cambridge po Beverly Hills existují módní diety pro každé roční období a pro každé geografické místo, avšak pokud chcete zhubnout a dlouhodobě si ...

Naše nová technologie v řízení provozu 2

semafor ...

Prevence poruch příjmu potravy

Můžeme své děti nějak ochránit před mentální anorexií a bulímií? Lze poruchám příjmu potravy nějak předcházet? ...

Potraviny podporující střevní peristaltiku

Motorika tlustého střeva se normalizuje a zlepšuje, když do jídelníčku zařadíme dostatečné množství potravin bohatých na vlákniny - zeleninu a ovoce, celé kroupy Taková ...