Kalendář starších článků
Blesk - 12/1992
V časopisu Blesk vyšel 30. prosince 1992 článek s názvem "S krémem
si poradí partnerka", jeden z článků o produktech společnosti
AVICENNA Company, spol. s r.o.
Blesk - 12/1992
V časopisu Blesk vyšel 24. prosince 1992 článek s názvem "Bude z vás mladý čipera", jeden z článků o produktech společnosti
AVICENNA Company, spol. s r.o.
Blesk - 12/1992
V časopisu Blesk vyšel 18. prosince 1992 článek s názvem "Svátky s čiperou", jeden z článků o produktech společnosti AVICENNA Company, spol. s r.o.
Blesk - 12/1992
V časopisu Blesk vyšel 17. prosince 1992 článek s názvem "Stovka pozvedne játra", jeden z článků o produktech společnosti AVICENNA Company, spol. s r.o.
Blesk - 12/1992
V časopisu Blesk vyšel 15. prosinec 1992 článek s názvem "Posila přiletěla z Indie". Tento článek je první zmínkou o společnosti AVICENNA Company, spol. s r.o. v časopisu Blesk.
Hledání
AVICENNA revue
Přečtěte si
Nové články
Mobil má na sobě více bakterií než průměrné záchodové prkénko
O nevalné hygieně mobilních telefonů bylo již napsáno mnohé. Problémem se začali zabývat i samotní výrobci. Podle nejnovější studie je navíc na nebezpečné bakterie ...
Odvykání kouření pomáhá i cvičení
Chcete přestat kouřit? Jděte do tělocvičny, radí ve své studii American College of Chest Physicians, o níž informuje agentura Reuters.
Vědci zjistili, že u kuřáků, ...
Funkční změny zdravotního stavu
Jde o výskyt rozličných krátkodobých i dlouhodobých zdravotních obtíží a nemocí dnešních občanů, které jsou vyvolávány nepříznivými životními a pracovními podmínkami a projevují se ...
Hubnutí přirozenou cestou
Od Cambridge po Beverly Hills existují módní diety pro každé roční období a pro každé geografické místo, avšak pokud chcete zhubnout a dlouhodobě si ...
Naše nová technologie v řízení provozu 2
semafor
...
Prevence poruch příjmu potravy
Můžeme své děti nějak ochránit před mentální anorexií a bulímií? Lze poruchám příjmu potravy nějak předcházet? ...
Potraviny podporující střevní peristaltiku
Motorika tlustého střeva se normalizuje a zlepšuje, když do jídelníčku zařadíme dostatečné množství potravin bohatých na vlákniny - zeleninu a ovoce, celé kroupy Taková ...